Kajakosok szeptemberi sikerei

Iskolánk hét tanulója (Tóth Menta és Vida Levente 10/F, Konyecsni Milán 9/D, Pál Gábor 7/B, Barna Balázs 6/A, Zámbori Zsolt 6/B, Knapcsek Zsombor 4/A osztály) tagja a Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület Kajak-kenu Szakosztályának. A fiatalok a gyomaendrődi Hantoskerti-holtágon és a Hármas-Körös folyón edzenek. Mindannyian igazolt sportolók, így a tavasztól őszig tartó versenyszezon aktív résztvevői. A 2022/23-as tanév első hónapjában három megmérettetésen vettek részt:

 

Szeptember 10-én került megrendezésre a Hanzók Örs Emlékverseny Szegeden, a Maty-éren. A kiírás szerint csapathajóban lehetett evezniük a lányoknak és fiúknak 2000 méteren. Barna Balázs (MB) – Tóth Csaba (GYE) 4. helyen, Zámbori Zsolt (MB) – Garai Noel (GYE) 5. helyen végzett.

Szeptember 17-én a békési Kikötő Kupán vettek részt a gyerekek, amely kajakozásból és futásból tevődött össze: Tóth Menta és Konyecsni Milán 1. helyezést, Pál Gábor 3. helyezést, Barna Balázs 5. helyezést, Zámbori Zsolt 7. helyezést ért el.

Szeptember 24-én Szolnokon rendezték meg a Nagy Zoltán Emlékversenyt. 2000 méteren: Tóth Menta 2. helyen, Vida Levente 20. helyen, Barna Balázs párosban 7. helyen és 200 méteren Tóth Menta 3. helyen ért célba.

A vízi edzések tovább folytatódnak, amíg az időjárás engedi. A hideg beálltával pedig az edző- és tornaterem lesz a téli alapozó gyakorlatok helyszíne.

Gratulálunk diákjainknak, sikeres felkészülést kívánunk a 2023-as szezonra!