Az I. PSG Világnap fotójával és élményeivel búcsúzik az iskola tanári kara a 2021-22-es tanévtől.

Az idei DÖK nap rendkívüli programot kínált iskolánk tanulói számára, amelyre a tanári csapat is meghívást kapott a DÖK képviselőitől. Az I. PSG Világnapon minden osztály egy-egy ország színeibe öltözött és érdekes, vicces, rafinált feladatokat állított össze a vetélkedő csapatok számára az adott ország tematikájában .

A tanári csapat első körben versenyzőként próbálhatta ki magát és rengeteg élményt gyűjtött: 10 fős csapatunk tagjai zsákban ugráltak, kódot fejtettek, kínai falat építettek, rizsszemeket számláltak, szlalom-hokiztak és sok egyéb kihívásnak álltak elébe.

Vendéglátóként Magyarország színeit képviseltük és szép emlékeket gyűjtöttünk. Diákjainknak többféle feladattal készültünk: pörköltfelismerés, porcelánbeazonosítás, puzzle kép-összeállítás, Hungarikum elemzés, magyar címeren hibafelismerés, Rubik-kocka kirakás, papírcsákó hajtogatás, “gólyavisziafiát” gyorsasági verseny és receptfelismerés.

Örülünk, hogy részesei lehettünk ennek a vidám tanévzáró rendezvénynek! Szép nyarat és jó pihenést kívánunk mindenkinek!