Fájó szívvel búcsúzunk…

Mély megrendüléssel fogadtuk a hírt, hogy szeretett osztálytársunk, barátunk és tanítványunk, Sipos Ádám Dávid 2021. július 17-én eltávozott közülünk. Hiába keressük a szavakat, csak a csend az, ami körbevesz minket.

Ádám egy életvidám, kedves és segítőkész fiú volt, aki lelkes tagja volt közösségünknek. Tanítványként egy tisztelettudó, kedves, precíz és lelkiismeretes diákot ismerhettünk meg személyében. Osztálytársként és barátként is mindig az vezérelte, hogy segítsen másokon. Bár csendesebb és visszahúzódóbb személyiség volt, a legnagyobb mosolyokat gyakran ő csalta az arcunkra, s ezekre a pillanatokra mindig emlékezni fogunk. Fiatal kora ellenére számos célt tűzött ki maga elé, melyekért tudatosan és aktívan küzdött. Az életében felmerülő nehézségekkel bátran nézett szembe, akkor is mások segítésére és támogatására törekedett.

Hirtelen kialakult betegsége váratlanul ért mindenkit. Hiába küzdött hősiesen, ezt a harcot sajnos nem tudta megnyerni.

Ádám, legyen könnyű az álmod, az angyalok vigyázzanak rád! Nagyon hiányzol mindannyiunknak, de bízunk abban, hogy egyszer újra látjuk majd egymást Isten országában. Emlékedet kegyelettel és szeretettel őrizzük, örökre a szívünkben maradsz.

Fájó szívvel búcsúznak tőled barátaid, osztálytársaid, pedagógusaid és az intézmény valamennyi tanulója és dolgozója.