2019.11.06.

Isten országának ezt az evangéliumát pedig hirdetik majd az egész világon, bizonyságul minden népnek; és akkor jön el a vég. (Máté 24,14)

Talán most is, hogy pár perc elcsendesedésre hív a napindító, ott a kezedben a telefonon a Facebook. A „közösségi háló” annyira átszőtte a mindennapokat, hogy sokan egy percre sem tudják elképzelni az életüket. Itt tartunk kapcsolatot egymással, innen értesülünk a világ legfontosabb eseményeiről. Itt történik „minden”. Sok fölösleges információ arról, hogy ki, kivel, mikor, hol, mit csinál… De egyre többször lehet találni értékes üzeneteket is: egy-egy bibliai idézetet, tanítást. Mai élethelyzetre megfogalmazott örök igazságot. Képeket, melyek rávilágítanak Isten nagyságára, szeretetére. Üzenetek, melyeket lehet, hogy továbbgörgetsz, és nem törődsz vele. De mindig van, hogy megállít, elolvasod, és elgondolkodtat. Talán csak egy szép pillanat lesz a napodban, amelyet hamar el is felejtesz. Az öröm és béke érzése azonban egyre többször elérhet. Hidd el: Isten itt is keres Téged!

Urunk! Annyi minden körülvesz. Be akarnak költözni életünkbe. Ott nyüzsögnek gondolatainkban, és nem hagynak nyugalmat és csendességet. Kérünk, hirdesd nekünk szereteted, szabadításod! Segíts meghallani a Te szavad. Ámen