Tájékoztató a kialakult helyzettel kapcsolatban

Kedves Diákok, Szülők!

Orbán Viktor miniszterelnök úr péntek esti bejelentése értelmében 2020. március 16-tól, hétfőtől új oktatási munkarend, digitális oktatás kerül bevezetésre a közoktatási intézményekben, így intézményünkben is. Ennek értelmében a diákok az iskolát nem látogathatják, a továbbiakban tantermen kívüli digitális munkarendben fognak részt venni. A tanárok online módon juttatják majd el a tananyagokat a tanulókhoz, így a tanév ezen munkarend alkalmazásával teljesíthetővé válik, az érettségi vizsgára megtörténik a felkészülés.
A további információkat a szombaton megjelenő rendeletek fogják tartalmazni, addig mindenkitől türelmet kérünk!
Tanáraink felkészültek a távoktatás lehetőségére, ám a teljesen új helyzet mindenkitől erőfeszítést kíván, ezértkérjük megértésüket, segítő hozzáállásukat, támogatásukat!
Arra kérünk mindenkit, hogy fokozottan figyelje az intézmény honlapját, hivatalos Facebook-oldalát és saját emailjeit, ahol közzé fogjuk tenni az információkat.

Köszönettel:
Dr. Rückné Mező Györgyi
intézményvezető

“Testvéreim, tartsátok nagy örömnek, ha különféle megpróbáltatások érnek benneteket. Tudjátok, hogy hitetek próbájának állhatatosság a gyümölcse.”(Jakab 1,2-3)