Gyermekfelügyelet

Tisztelt Szülők, Törvényes Képviselők!

 

A Magyar Közlöny 38. számában megjelent a A Kormány 111/2021. (III.6.) Korm. rendelete a védelmi intézkedések ideiglenes szigorítása idején a gyermekfelügyeletről.

 

Ennek értelmében az általános iskolában – a védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. (III. 5.) Korm. rendelet szerint az általános iskolákban bevezetett tantermen kívüli, digitális munkarend időtartama alatt, iskolánkban 2021. április 7-tőla szülő, törvényes képviselő kérelmére az intézményvezető gondoskodik a gyermekek, tanulók napközbeni felügyeletének megszervezéséről.

 

(Intézményünkben a tavaszi szünet időpontja: 2021. március 29.-április 6.

Szünet utáni első tanítási nap: április 7.)

 

A szülő, törvényes képviselő kérelmét elektronikusan nyújthatja be az intézmény vezetőjének megfelelő indoklással a felugyelet@psgsuli.hu email-címre.

 

A kérelemben kérem, tüntessék fel pontosan, hogy mely napokra, hány órától meddig kérik a felügyeletet,

 

Kérem, hogy a gyermekfelügyeletet csak a legszükségesebb esetben – különösen munkavégzés, védekezésben való részvétel – vegyék igénybe, hiszen a tantermen kívüli, digitális munkarendre történő átállása többlet erőfeszítést, újabb megoldandó feladatokat jelent, ugyanakkor a járvány az oktatási intézményekben is terjed.

 

Amennyiben étkezést is igényel, azt legkésőbb az előző nap 8.15 óráig jelezzék a szokolaedit@mezobereny.hu email-címen vagy a 70-400-2457-es telefonszámon.

 

Mezőberény, 2021. március 29.

 

Dr. Rückné Mező Györgyi
intézményvezető
sk.