Ismét remekeltek Kosárpalántáink

2021. február 6-án megrendezték a kosárpalánta bajnokság 2. fordulóját. Ismét Szolnokon csaptak össze a kis csapatok, de már a 2. évfolyamos diákjainkkal kiegészülve, ugyanis az 1. fordulóban  a 2. évfolyam nem vehetett részt a koronavírus-járványnak köszönhetően. Most 18 kisdiákkal indult a busz Mezőberényből Szolnokra. Kilenc 2. és kilenc 3. évfolyamos palánta küzdött a PSG-ért.

 

Ismét sikert arattunk. A 2. évfolyam összecsapásaival kezdtünk és a 3. helyen végeztünk, ami igen szép eredmény életük első megmérettetésén és a bajnokság közepén bekapcsolódva. Szépen csillogott az érem a gyerekek nyakában.

A 3. évfolyam pedig ismét hozta a legjobb formáját és abszolút győztesként, minden versenyszámot megnyerve, arany éremmel a nyakában térhetett haza.

 

Büszkék vagyunk rátok!

 

Csapataink:

2. évfolyam: Jozaf Gergő, Sziráczki György, Csatai Hanna Réka, Sík Luca, Plavecz Lóránt, Vári Nelli, Csók Anna, Csák Balázs, Tóth Fanni

3. évfolyam: Dányi Benett, Balázs Janka, Komáromi Noémi, Lészkó Léna, Rima Patrícia, Tóth-Miklósik Ivett, Kara Nelli, Szombati Viktória, Filkor Lili

 

Felkészítő edzők:

Dányi-Bereczki Márta
Solevic-Ramos Relinda
Iványi László
Kis Gergő

 

Így tovább!

 

Szerző: Solevic-Ramos Relinda, testnevelő, edző