Januári nyitással kapcsolatos tudnivalók és teendők

Kedves Diákok! Kedves Szülők!

 

A mindannyiunk számára kihívásokat hozó 2020. év végéhez közeledve, a téli szünettel és a januári újrakezdéssel kapcsolatban néhány fontos információról szeretnélek tájékoztatni titeket, Önöket.

A tanév rendjéről szóló rendelet értelmében, az iskolánkban 2020. december 18. az utolsó tanítási nap, és 2021. január 4-én, hétfőn kezdődik újra a tanítás. Az eddigiekhez hasonlóan az 1-5. évfolyamon és a 8. évfolyamon a jelenléti oktatás folytatódik. A 9-12. évfolyamokon  2021. január 11-ig meghosszabbításra került a tantermen kívüli, digitális munkarend, ezeken az évfolyamokon tehát január első hetében még folytatódik a digitális oktatás, ez a járványügyi helyzet alakulásától függően módosulhat, az Operatív Törzs ezt mérlegelni fogja.

Fontos, hogy a szünet idejét a tanulók pihenéssel töltsék, hogy kihasználják ezt az időszakot a feltöltődésre, amire most mindenkinek nagy szüksége van.

Szeretném a fiatalok figyelmét felhívni arra, hogy tartsák be a szabályokat, idén ne vegyenek részt szélesebb körű szilveszteri és újévi összejöveteleken és ne is szervezzenek ilyet, ezzel is segítsék elő a fertőzésveszély csökkentését és a járványhelyzet enyhülését.