Adventi áhítat

December 2-án az alsó tagozatra járó gyermekek különleges várakozással gyűltek össze az aulában. Régi ismerősök érkezését várták: Angyal Berciét és Angyal Katáét. A reggeli, közös áhítat keretében, a lelket melengető adventi történeten keresztül csendesedett el szívünk és nyitottuk meg azt az adventi angyal előtt. Ő minden évben azért érkezik közénk a reggeli történeteken keresztül, hogy lelkünket Krisztus eljövetelére készítse fel. 

A történet szereplőin kívül Bonnyai Sándor is vendég volt közöttünk ezen a reggelen. Ő, a háború sújtotta Ukrajnában élő kárpátaljai magyar gyermekeknek gyűjt évről évre „Szeretet-csomagot”, hogy a nehéz körülmények között az ő karácsonyuk is boldogabb, meghittebb lehessen. Önkéntes munkáját iskolánk is támogatni kívánja a tavalyi év adventi jótékonysági vásárán befolyt összeg egy részével, ami ezen a reggelen került átadásra. Isten áldását kérjünk szolgálatára és életére!

Ugyanezen a napon a templomi áhítat után iskolánk három tanulója – Csók Anna, Veress Blanka és Eszenyi Roland – a Gyulai Implom József Általános Iskola által meghirdetett Márton napi rajzpályázaton elért szép eredményükért elismerő oklevelet és ajándékcsomagot vehetett át. Gratulálunk a díjazottaknak, további sok sikert kívánunk számukra!